Reklamsamarbete med UIP – Fifty Shades Darker

Detta är ett sponsrat inlägg med reklam för Fifty Shades Darker

.

.

Nu är det nära till uppföljaren av Fifty Shades of Grey och så klart får vi träffa Anastasia Steele och Christian Grey igen. Vet ni hur de har gjort när de spelade in dom intimaste scenerna? Jo de använder sig av en ritual med Whisky och halstabletter!!! Skådespelarna har även avslöjat att de heta scenerna i själva verket inte var så heta.

När en sårad Christian Grey försöker att få Ana åter, ställer hon som motkrav att deras arrangemang ska se annorlunda ut den här gången. Just som de två sakteligen börjat hitta tillbaks till varandra dyker ett par tveksamma figurer från Christians förflutna upp, fullt inställda på att sabotera deras planer på en gemensam framtid.

”Fifty shades of grey” har dragit in över 500 miljoner dollar världen över sedan premiären i februari. Undra nu hur mycket denna filmen kommer att dra in? En tredje film, ”Fifty shades freed”, som kommer ha premiär 2018 håller på att spelas in. Men det ryktas om att Jamie Dornan, 34, har nu sagt nej till fler filmer, så Fifty shades darker blir förmodligen den sista i denna serien med Skådespelarfavoriten Jamie Dornan.

Kanske kommer detta bli en tidig hjärtans dag present från mig själv till mig själv. 😉 För man måste ju bara gå på biopremiären, är dock osäker på att detta är en film som lockar min man?!

.

Biopremiär nu på fredag den 10e februari missa inte det!

.

Sponsrat inlägg med reklam för Fifty Shades Darker

One thought on “Reklamsamarbete med UIP – Fifty Shades Darker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *