Black Diamond fransar från Lash for lash

Black Diamond fransar från Lash for lash
Före (helt osminkad)

Black Diamond fransar från Lash for lash

Efter (helt osminkad)

Black Diamond fransar från Lash for lash

Efter (sminkad)

Märket heter Lash for Lash,  jag har valt Black Diamond fransar, D kupa och storlek 12.

Black Diamond fransar, (även kallade flat) enligt singles metoden, dvs fransarna fästs en och en på dina egna fransar. Dessa fransar skiljer sig från klassiska fransar för dom är konstruerade så dom är platta framifrån sett vilket gör att fransarna ger ett fylligare intryck. Passar mig  som vill ha en mer sminkad look än vad klassiska fransar ger. Eftersom jag är så mörk som jag är så tycker jag att detta blir klart bäst på mig.

.

.

Tjingeling bloggisar

Nu har även jag testat det här med att göra fransar. När man fyller 40 år så är det så att det är inte det här med att allt flyttar en våning ner och synen blir sämre, ögonfransarna blir även färre och kortare. I ställer för att sitta och vara ledsen över det så testade jag för första gången att göra en fransförlängning och det var helt fantastiskt bra! Behandlingen var inte alls så otäck som man kan tänka sig.  Det gjorde inte ont alls. Och man blev så fin som man faktiskt bara hade drömt om innan.

Tips till er som bor i mina trakter så kan jag varmt rekommendera söta Madelene som gjort mina fransar och är under utbildning. Hon behöver övning och vi med korta ögonfransar behöver längre fransar vilket blir en bra matchning, så passa då på att ringa henne på telefon numret 073-3441724. Eftersom att hon är under övning så får man ett billigare pris, men ni får skynda er! Hon är i slutet av sin utbildning så det är bara i någon månad till. 😉
Madelene gör då både ögonfransar, ögonbryn och samt sun tanning!

Jag är otroligt nöjd med mitt resultat för ögonfransarna.
Måste bara återigen nämna att jag rekommenderar henne till alla därute i närheten av mina trakter, men även för er som bor en bit bort, det är värt att åka hit när man fått se resultatet.

Kram/Carola

One thought on “Black Diamond fransar från Lash for lash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *