Trivas på Råå

Trivas på Råå

 

Trivas på Råå

 

Trivas på Råå

 

Trivas på Råå

 

Trivas på Råå

 

Trivas på Råå

.

Hej igen vänner,

.

Sociala medier är ett bra redskap för att hålla kontakten med sina barndoms vänner som man vuxit upp tillsammans med. När grundskolan tar slut och man söker sig till olika utbildningar runt om i Sverige och faktiskt i hela världen så skiljs man åt. Vissa håller man kontakt med ändå och andra inte då livet helt enkelt kommer i mellan. Tanja är en super go vän som gick i min parallell klass och jag tycker jätte mycket om henne. Men hon flyttade till USA och gick en helt annan väg än jag och åren gick och vi tappade kontakten så klart. Men med Facebook så har man ju koll på varandra ändå.

Förra veckan checkade jag in på Facebook och skrev att jag är på Råå Vallar med familjen. Snabbt och lätt går det ju ut till vännerna att jag är i Skåne och då fick jag ett svar från min gamla barndomsvän Tanja, -var är ni? Det visar sig att vi var mycket nära varandra och hon föreslog att bjuda ut mig på lunch på ett jätte mysigt ställe som hon trodde föll mig i smaken. Vi träffades på restaurangen Trivas på Råå. Och det var som hon sa en restaurang i min stil. Så härligt avspänt, skånskt, klassiskt med mycket god mat! Vi ses inte ofta, men när vi ses så är det som om det var igår. Man blir äldre och man får barn. Men vissa saker förändras inte på något vis? Konstigt det känns som om det var i går som vi pratade. Vi liksom fortsätter där vi var och vi berättar om det nya som händer osv. Men det är så, vissa människor känner man en viss kemi med oavsett om man ses ofta eller inte.

.

Tack igen för den goda och mycket trevliga lunchen på Restaurangen Trivas i Råå.

Nu skall här fixas för kvällens middagsbjudning, vi ses på i morgon!

,

Kram/Carola

 

One thought on “Trivas på Råå

  1. Laila Söderblom says:

    Så härligt med gamla skolkamrater som vi delar en del av vårt förflutna med. Som känner dig och en del av din historia. Kul att prata om gemensamma minnen. Du har pratat mycket din fina vänskap med Tanja. Underbart att ni fick träffas nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *