.
.
.
Godmorgon
.
Har ni haft en fin helg vänner?
Här har vi haft en toppen helg med mycket god mat. Igår när solen tittade fram så passade vi på att ha en liten grillpremiär hemma hos oss på vår gata, då vi testade att grilla pizza på en pizzasten för första gången. Har ni testat det någon gång? Det blir som stenugnsbakad i smaken. Som ni vet så håller jag på att sälja av en del möbler och inredning inför flytten. I samma tempo så håller jag på att handla in nya saker också. Här om dagen klickade jag hem en ny stor fin grill på Buildor som vi skall ha på den nya uteplatsen. Och då hittade jag även lite roliga grilltillbehör till Landmann. Man kan ju grilla så mycket annat än bara kött och korv. Fisk är ju också något som jag vill börja lära mig att grilla.
.
Jag gillar ju att röka som ni vet sedan tidigare. Jag har en liten röklåda som jag lägger i grillen. Den är lätt och smidigt och det smakar verkligen jätte gott. Men tyvärr så luktar det rätt mycket från grillen när man röker i den. Tänker på att det osar till grannar när man bor i lägenhet så här. Jag brukar blötlägga spånet innan jag lägger den i röklådan, sedan lägger vi lådan på glöden och stänger locket. Det är under mycket hög värme som vi röker. Men jag fundera på om man skulle kunna kallrökt på en grill så här? Luktar det mindre då? Är det någon utav er läsare som har någon erfarenhet från rökning av mat?
Nu skall vi ta och hoppa in i kläderna och ta tag i dagen som ligger framför oss. Hoppas på lika fint väder som igår:).
.
Kram/Carola