Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

Vad jag inte viste om vackra kallbadhuset i Varberg

 

Varbergs kallbadhus står på pålar i havet vid Strandpromenaden i Varberg. ”Här kan man nakenbada i skilda herr- och damavdelningar, båda utrustade med bastu.”

Alla har vi väl drömt om kallbadhuset i Varberg? Denna vackra byggnad i den vackra miljön. Vad jag inte visste om denna kallbadhus i Varberg, var att det är  nakenbad som gällde här. 🙂 Ja ni hörde rätt. Jag gick in här för att ev bada med mina  flickor, När jag kom in där så läste jag på skylten att det var nakenbad, OMG jag är kanske gammalmodig för jag trodde inte det fanns några nakenbad kvar i vårt land 2017. Men det lärde jag mig här i helgen! Så det blev ett att fika i deras mysiga kafeteria som ligger beläget på bryggan med glass och kaffe. Byggnaden är ju fantastiskt vacker! Och för er som är lite mindre pryda kan ju komma in på denna anläggningen bakom denna fina fasaden. 😉

Hörs senare, puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *