Då blev det vardag igen

Då blev det vardag igen

Då blev det vardag igen

Godmorgon från småstaden

Denna trevliga helgen gick fort, och nu blev det vardag igen med tidiga morgnar och läxläsning för både mig och barnen igen. 😉 Jag håller på att läsa för en stor tentamen i kroppens anatomi och det är inte lätt kan jag lova er vänner. När det kommer till tänder så tycker jag det är riktigt roliga, intressant och ganska lätt alltså tandens anatomi men huvudet, halsen och den övriga kroppen är ett stort och tungt ämne. Att sätta sig i skolbänken när man är 42 år kan kännas ibland, men det är roligt men just nu är det en utmaning! Men en utmaning är också en utveckling av mig själv, vilket är underbart!

Vi har just kommit hem från säsongens första camping i Varberg. Vi har ju en husvagns som ni vet. På somrarna åker vi oftast runt i Skåne (som vi älskar), men också på Gotland och i år blir sommarens husvagnssemester till Norge. Vi har planerat en fantastiks rutt där vi kommer uppleva mycket vacker natur och upplevelser i hög klass. Norge är ett väldigt vackert land!

Nu ska jag tömma min kamera och visa er lite bilder från vackra Varberg som vi just har uppfyllt, och ge er tips på en bra camping för er som har husbil eller husvagn.

Kramar <3

One thought on “Då blev det vardag igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *