TUR I KÄRLEK, ELLER TUR I SPEL?

 

Tur i kärlek, eller tur i spel?

Visst känner du till uttrycket, ”tur i kärlek, otur i spel” eller hur är det, ”tur i spel, otur i kärlek”? Ja, man kan nog uttrycka det hur man önskar. Men varför skulle man inte kunna ha tur i både spel och kärlek? Kanske har ni läsare några erfarenheter ni vill dela med er av? Har ni lyckats med bägge delarna, eller har ni bara tur i det ena, och inte i det andra? Det måste ju vara möjligt, eftersom det blir synnerligen svårt att bevisa en länk mellan otur i kärlek och tur i spel, eller vice versa skulle vara svårt att bevisa!Man ska nog inte heller underskatta tankens kraft, iallafall när det kommer till kärlek, tänk positivt, glöm tidigare dåliga erfarenheter och le mot livet så är nog chansen större att du kommer ha tur i kärlek!

HUR TUR KAN MAN EGENTLIGEN HA?

Det är hyfsat svårt att pricka in en jackpot på lotto, men tänk dig att ha gjort det flera gånger? Ja, otroligt nog finns det personer som lyckats med detta smått osannolika. Det är ju nästan så man tror att dessa personer har fuskat på något sätt, men det osannolika inträffar med jämna mellanrum, och slumpen har ju som bekant inget minne. Somliga verkar födda med en hel del tur. Kvinnan borta i USA som vunnit miljonbelopp på lotto inte mindre än fyra gånger måste väl ändå ta priset som en riktig turgumma?

Alla drömmer vi väl om den där stora vinsten!

Nu är förvisso inte pengar allt här i livet, men det bidrar ju till ett mindre stressfullt liv, att ha möjligheten att kunna umgås med nära och kära mer, kanske investera i ett projekt man alltid drömt om? En större spelvinst skulle garanterat öppna upp en hel del nya dörrar och frågan är ju hur mycket livet skulle förändras?En del kanske skulle stanna kvar på sina jobb, behålla sina gamla rutiner, och arbetskamrater. Medans andra skulle säga upp sig samma dag troligen, och kanske till och med be chefen fara och flyga.Ja, det är nog väldigt individuellt hur var och en av oss skulle reagera om vi hade turen på vår sida och vann en större spelvinst! Men en sak är säker, ska man ha chansen att vinna måste man vara med och delta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *