Ny skjorta från Lindex

 

Japp ögonfransarna sitter bra än, och jag är fortfarande mycket nöjd!

 

Ny skjorta från Lindex

 

Ny skjorta från Lindex

 

Ny skjorta från Lindex

Jag gillar detaljerna på skjortan som  jag klickade hem från Lindex  här om dagen. Även jag som har en fetisch för märkeskläder kan uppskatta Lindex kläder. 😉

,

,

Tjingeling

 

Nu befinner vi oss i mitten av februari och jag har redan fått vårkänslor, snygga kläder bara strömmar in i butikerna på nätet och ha begäret bara växer inom mig. I går satt jag ute i solen ute på vår altan och det var riktigt skönt där jag satt i lä med en koppa kaffe.

Idag har jag typ bara pluggat och druckit kaffe hela förmiddagen. Igår satt jag ute med min laptop och pluggade i solen, våran altan ligger ju i perfekt hörn utav byggnaden så ingen vind kommer åt, men det gör solen! 😉

Ha en bra och fotstatt fin dag vänner!

Kram/Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *