Reklamsamarbete KappAhl Eurovision -17

Följ med KappAhl på årets festligaste turné – Melodifestivalsturnén 2017
Som officiell och stolt sponsor till Melodifestivalsturnén 2017 bjuder KappAhl in sina kunder att festa loss med dem. I deras första avsnitt av Feel the Party så får vi följa med när deras kund Angela från Göteborg blir stylad inför melodifestivalen av Frida Zetterström och Jessica Wahlgren. Nästa vecka beger dom sig till Malmö så häng med.

Äntligen är det dags för Melodifestivalen!

Som stolt partner till Melodifestivalen 2017 ger vi dig möjligheten att sätta extra guldkant på folkfesten i år. Var med och tävla om VIP-biljetter med middag till finalen i Stockholm, hotellvistelse samt en styling av Jessica Wahlgren och Frida Zetterström. Svara på tre frågor och skriv en motivering. Lycka till!

1a pris: 2 VIP-biljetter till finalen i Stockholm den 11:e mars. Middag, hotell i Stockholm samt styling för två personer av Jessica Wahlgren och Frida Zetterström.

2a pris: 2 VIP-biljetter inklusive middag och presentkort på KappAhl värde 500 SEK.

3e pris: 4 VIP-biljetter till genrepet lördagen den 11:e mars med familjebuffé. Samt presentkort på KappAhl värde 500 SEK.

Tävlingen pågår till och med den 1/3 2017. Vinnarna utses av en jury från KappAhl. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att kontaktas personligen senast den 3/3 2017. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig.
Sponsrat inlägg med reklam för KapopAhl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *