Från mitt studenthem i Värmland

Från mitt studenthem i Värmland

Från mitt studenthem i Värmland

Från mitt studenthem i Värmland

Från mitt studenthem i Värmland

 

Att vara en vuxenstuderande och bo på en studentboende är inte likadant som att vara ung och bo på studenthem, det vet jag av erfarenheter! I unga år så bodde jag på ett studenthem i Dalarna, jag studerade till dekoratör uppe i Leksand och det var inte så här flott kan jag skriva under på. Vi åt nudlar och annat som var billigt, drack billigt vin och te om kvällarna. Men roligt det har jag haft både då och nu som studerande!

Snart är denna roliga tiden över och jag kommer sakna denna tiden, för jag har haft så himla roligt! Kanske har det varit extra roligt då det kanske är det sista tåget när det kommer till studier, det är som att få ett sladdis barn 😉 Man tar alla tillfällen till att njuta av det som är, leva i stunden liksom!

Mitt studenthem i Värmland kommer alltid ligga mig varmt om mitt hjärta och även så min värmländska vän Petra, herre vilka kvällar vi har haft i hop under denna tiden 🙂  Det är nästan så att jag kan tänka mig att läsa mer på skolan för det har varit så roligt och utvecklande på alla plan och hit kan jag tänka mig att bo mera …………….. Men jag kan ju faktiskt åka hit och flytta in över någon helg då och då ändå!

 

Puss

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *