ATT SLÄNGAS MELLAN KONTRASTERNA

.

Här ovan ser ni Noma vilket är en restaurang i Köpenhamn som är den ända restaurangen med  två stjärnor i Michelinguiden vilket den fick 2007 och behållit sedan dess.

.

.

.

.

Hej Sweeties!

.

Åhhhh, En vild dag i Köpenhamn kommer här i bilder under dagen. Jag har laddat min kamera med över 1000 bilder från igår. Ni kan förstå att det hände mycket nere i Köpenhamn med min fina föredetta arbetskamrat Laila. Vi slängdes mellan kontrasterna från det flotta och det ruffiga, vilket jag älskar!! Det underbara på denna resa var också att vi älskar arkitektur och byggnader samt så avgudar vi allt som vår favorit designer Arne Jacobsen har lagt sin hand på. Det blev mycket design, inspiration och inredning på denna resa.

.

Men först så bjuder jag er på lite bilder från vår guidade båttur i dom danska kanalerna. Resan var otroligt trevlig. Kom och följ med i bilder ……….

 

.

Nationalbanken designad av Arne Jacobsen 1978.

.

.

.

Här ser ni Dansk Architecture Centers lilla balkong till sitt lilla kök. Här har jag och Daddy haft många romantiska middagar bara han och jag på denna lilla balkong. Det var vita linnedukar och en stor guld kandekab och besticken var från Gerog Jensen ”New York” och vi åt Carpaccio och vi var så där ljuvligt nyköra ♥ Det är nu många år sedan eftersom vi var nykära. I år firar vi nämligen 17 år tillsammans. Inte är jag nykär men fortfarande mycket kär ♥

.

.

Här ser ni den läckra byggnaden svartdiamant designad av Schmidt, hammer och Lassen 1999.

.

.

.

Att njuta med en riktigt fin vän nere i Köpenhamn ”Nyhamn” under den varma solen och dela en flaska Chianti Riserva från 2010Livet är underbart!!

.

.

.

Vi ses i kväll vänner!

.

.

KRAM

.

One thought on “ATT SLÄNGAS MELLAN KONTRASTERNA

  1. Alltid lika vackra Köpenhamn. Att åka med Paddan och få se dom nya moderna delarna av staden från vattnet där även Christiania visar upp sig.

    Kram Anita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *