ARLIDS VINGÅRD

Sverige är bra på att göra vita viner och bubbel!

.

..

.

.

.

Hej Sommarsverige!

.

Vill du/ni njuta i sommar så njuter ni bäst här vänner! Vad det någon av er söta läsare som såg på tv:4 morgon tv  i torsdag? Då sände dom från denna ljuvliga svenska vingård i Skåne. Här finner du känslan av en riktig vingård, det känns som att man är nere i Italien på något vis?!.

Familjen hittade deras gård efter en utflykt i Arild då de blev handlöst förälskade i det gamla fiskeläget. Gården är en av de äldsta i bygden och vi har fått höra och läsa om många olika liv som levts på det vi nu kallar Arilds vingård.
Här finns en så vacker miljö och så mycket passion för mat. Bönder förser restauranger och kunder med förstklassiga varor, det enda som behövs för att göra menyn komplett är vinet.
De har drivit egna företag i många år men nu vill de också arbeta här på deras gård med något de verkligen brinner för. De vill göra något som kan vara till gagn för turister och livskvalitetshöjande för alla som bor här i kullabygden.
Inne på deras gamla kullerstensgård växer en gammal vinranka och den gav dom idén att börja odla vindruvor och göra eget vin.

.

.

Kolla in den magiska utsikten från vårt matbord.

.

.

.

Att detta är sverige kan ingen tro när man ser dessa vinrankor på rad. Åhhh detta är totalt magiskt! Vi älskar verkligen vin jag och Daddy. Vi har alltid haft ett stort vin intresse som vi skall ta upp igen. Efter att våra små älsklingar börjar bli större så har man mer tid för egna intressen. (Vi har redan planterat nya resor i höst som går i vinets tecken).

.

.


Hahahah skön skylt! Men ni säger väl inget till någon om detta ställe va?!.

.

.

.

KRAM

.

.

3 thoughts on “ARLIDS VINGÅRD

 1. Carola says:

  Hej Lund!
  Jag svarade just på din fråga i ett tidigare inägg. Förlåt för att jag inte svarar för än nu!
  Japp, detta är vårt land. Ligger i Skåne utanför Höganäs ♥

  Ha en fin kväll!
  kram CC

 2. Annette says:

  Tack för rara ord och vilka underbara bilder, vi är jätteglada att ni gillade vårt vin
  vi ses
  fam Ivarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *