VITRA

 

 .

Ur Dockans lilla rum..

.

.

.

.

.

Godkväll Vänner!

.

Idag hoppar jag bara in en snabbis för att visa er dom nya fina tavlorna från Vitra , som kommit upp på väggarna i Dockans rum. Det är lite svårt att fota dom, eftersom glaset gärna vill spegla sig.

.

Åhhh, vad jag gillar att inreda barnrum! Det är verkligen super kul. Jag har en massa ideér till stora Sockrets rum också. Men det är en hel del dyringar som skall inköpas. Så det får sakta växa fram:).

.

Tavla från Vitra nummer 1. Är nu upphängd på Dockans rum idag.

.

.

.

Tavla från Vitra nummer 2.

.

.

 .

.

.

.

På väggen hänger detta dockskåp från Habitat från R.O.O.M i Stockholm. 

.

.

.

.

.

Åhhhh, här  hemma har vi just nattat denna lilla skruttas, Lotta på bråkmakargatan, äppelskrutten, Dockan  hihihih– Kärt barn har många namn. Vårt stora Socker är lovad att vara uppe lite längre och mysa med film och världens godaste LCHF snacks. Ja, jag har börjat med strikt LCHF igen. Och då får man ju hålla sig till rätt godsaker liksom. I kväll skall vi mumsa på tryffelsalami. Om ni inte har smakat på det, så måååååste ni bara testa det. Det är nog det godaste jag vet just nu! Vår stora exklusiva dam här hemma är också storm förtjust i denna sortens snaks. Ett bra tips för er som vill som vi att  hålla er ifrån socker. Och till och med barnen föredrar denna tryffelsalmin före godis, det är ett bra betyg! ( Denna tryffelsalami finns på lite  mer välsorterade Ica Maxi butiker och delikatessbtuiker).

.

.

Njut kvällen vänner!

.

KRAM

.

.

Psst! Idag var jag runt på min dagliga bloggrunda för att kika in hos mina bloggfavoriter. Jag har en ca 10 bloggar jag brukar dagligen gå in på för att få lite inspiration av både inredning, recept och mode. En utav dessa bloggar är På vår Udde. Och idag tycker jag extra extra mycket om denna bloggerskan. Kolla in varför här. Tusen tack du sköna böna ♥

.

.

5 thoughts on “VITRA

 1. Miss Tess says:

  Så fina och originella bilder!

  Visst läste jag hos H den gulliga kommentaren om ert fina hem och jag håller såklart med henne!

  Kram

 2. Suss says:

  Så häftiga tavlor! Och tack för lchf-tipset, jag hålelr mig oxå till den kosten men inte strikt 😉
  Kul att få en hälsning från den tjejen, kram Suss

 3. Pethra says:

  Så mysigt Dockan bor. 🙂

  Skulle också gärna gå tillbaka till LCHF igen men med en bebis i magen så vågar jag inte, men sen så.

  Kramar
  Pethra

  • Carola says:

   Men vad kul att du skriver här Pethra. Det var ett tag sedan jag var inne på din blogg. Har du en liten bebis i magen:) så underbart! Nu hoppar jag över till din blogg och uppdaterar mig:)!

   Vi ses där strax!

   kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *