Vilka stolar skall vi ha?

Vilka stolar skall vi ha?

.

Nu har vi köpt flera Verner Panton stolar. Vi skall ha sex st Verner Panton stolar längst sidorna alltså 6 st. Men vi kan inte bestämma oss om vi skall ha två Panton stolar på gavlarna också så det blir 8 st stolar hela tiden. Eller om vi skall bryta av med två st Myran stolar på gavlarna för att skojja till det lite med formerna. Eller skall vi bara ha 6 st stolar hela tiden och ta in gavel stolarna när det behövs när vi får besök. Jag kan tycka att det är snyggt att se formerna i profil när man kliver in mot köket från hallen. Dem är snyggast i profil, men å andra sidan så är det skönt att ha plats för många människor hela tiden. Nu har jag fotat vid olika tillfällen. Tyck till, hiss eller diss.

.

 

Vilka stolar skall vi ha?

..

Vilka stolar skall vi ha?

.

8 st Verner Panton runt om. ( Ni ser att det är samma stolar som familjen parnevik har!:).

 

Vilka stolar skall vi ha?

.

Här har ni min favorit stolar Myran designad av Arne Jacobsen. De är super snygga men dock inte alls så bekväma som Verner Panton är måste jag tyvärr säga.

.
Vilka stolar skall vi ha?

.

Vilka stolar skall vi ha?

.

Vilka stolar skall vi ha?

.

När vi endast har 6 st stolar så ser man formerna mera känner jag. Men det är skönt att ha fler stolar framme då det ofta kommer och går vänner hemma hos oss. Vi har gott om plats att ha alla 8 st stolar framme hela tiden. Tyck till!

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

.

 

One thought on “Vilka stolar skall vi ha?

  1. Therese says:

    Estetiskt sett så tycker jag det är snyggast med bara 6 Verner Panton. Det ser liksom väldigt lagom ut. Myran stolen ser lite liten ut i jämförelse med det andra kan jag tycka och Panton stolar på hörnen ”äter upp” det lite. Detta är bara mina åsikter 🙂
    Hur vore det med två st. snygga stolar stående mot en vägg nära för att snabbt kunna dra till bordet när det behövs?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *