Vi kör en turist, jag visst i Paris dag 2

Vi kör en turist, jag visst i Paris dag 2

 

Åhhh Moulin rouge här har jag gjort många dumheter och har sköna minnen i när jag tågluffade när jag var ung. Sist jag var i Paris var jag 20 år och var helt vild och galen, när jag 23 år senare besökte denna stad med min familj så gick det betydligt lugnare till, men vad underbart det är här i denna stadsdelen av Paris.

Jag kom på att jag har lite mer att visa er från vårt två dagars besök i Paris. Vi gjorde alla de där klassiska besöken som man måste göra när man är i denna vackra staden för första gången (jag har dock varit här tidigare, utan döttrarna) Triumfbågen, Museum Louvren,  Moulin rouge, Galeries Lafayette, Notre-Dame de Paris och myste runt på massa härliga caféer och tittade på människor i vimlet.

Vad jag älskar denna staden, kanske lite för mycket människor för min smak men annars är allt fantastiskt vackert!

Vad ska man säga om den svenska sommaren i år? Jag vill ha sol och inte en massa blåst och moln på himlen. Tur att vi har varit i Barcelona och solat och badat så vi fick känna på en riktigt varm och skön sommar i å r;) En dag som idag längtar jag ner till Europa igen. Men sommaren och semestern är inte slut än som tur är, vi åker snart till Köpenhamn hela familjen på semester och stannar där i en vecka 🙂

Nu ska jag ta och gå ner till altan där familjen sitter och väntar på mig, det vankas kålgrillat i kväll.

Vi ses i morgon

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *