VARNING JAG ÄR FÖR SNÄLL!!!!!

Tjingeling!
Vill ni veta något mer om bloggerskan ”CC” bakom Room of Karma? Jo, jag är för snäll! Det var nämligen så att vi hade en patient här om dagen som är ”typ” homopat och kan se i ögonen hur man mår osv…. bla bla… jag kan inte så mycket inom det området. Jag är mer medicin inriktad som jobbar med ren fakta genom röntgenplåtar osv. Men helt apropå så tittade patienten mig i ögonen och sa. – Du är en mycket snäll männniska. Ja ha sade jag lite avvaktande och rädd för vad skall komma här näst. Vad kan han se mer? Du är mycket mycket snäll menar jag, sade han igen. Ja ha… sade jag igen och små skrattade lite oroat. Det finns inte så många som är så genom snälla idag som du är sade han. Du är unik skall du veta. Jag säger åter igen ja ha…. och ler lite mot patienten igen. Vad skulle jag säga? När behandlingen sedan var klar på patienten så la han ena handen på min axel och sa -Du är unik i dagens samhälle. Jag har inte så stor erfarenhet av alternativa mediciner osv. Men vad jag vet är att denna patient är en mycket känd sådan ( homopat) i den branschen så jag antar att han har helt rätt om mig. Jag är unikt snäll. Så akta er alla läsare där ute hihihi.

Mitt älskade lilla Socker sitter på sitt rum och spelar dataspel.

I helgen blir det min hemma gjorda Pink lemonade igen = mums! Recept hittar du här.

Sockrets har två kanelbullar i håret idag, hihi. Det är mammas ”Me” favorit uppsättning. Först så tovar jag till håret regält sedan sätter jag upp dom i två bollar på var sida. Det är en perfekt leka frisyr. Denna frilla har dom oftast när vi är på lekland osv…. Håret är redan tovigt från början så man märker inte när det är ännu tovigare hihihi. Det var en duktig dansk frisör som lärde mig göra denna frisyr på sessan när hon var riktigt liten.
Här kan ni ser hur tovigt och busigt det är. Visst är det en perfekt lek frisyr?
Nu ska jag bara bara vila och titta på tv:n i kväll = härligt!

Önskar er en fin kväll alla fina!
KRAM
CC

8 thoughts on “VARNING JAG ÄR FÖR SNÄLL!!!!!

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  Sååå gullig frisyr. Bara läääängta till min lilla tjej får så mycket hår att man kan göra såna 🙂

  Tycker som ovan att det faktiskt märks i hur du skriver att du är en vänlig och snäll person som utstrålar massa värme

  Ha en fin kväll
  kram
  /Vivvi

 2. På vår gata says:

  Söt frisyr!

  Vad härligt att få höra att man är snäll och inte vanligt snäll, utan verkligen snäll….

  Ha en fin fredag!

 3. Pethra says:

  Se där, det är ont om unikt snälla människor i dag så det var härligt att höra att det fortfarande finns några som är det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *