VÄRLDENS GODASTE LCHF FRUKOSTBRÖD!!!!!!!!

Ur mitt kök denna söndagsmorgon.
Tjing Igen!
Att mat är en konst för mig har jag berättat för er redan. Och idag så skapade jag världens godaste Lchf bröd! Som till och med mina sessorn toooook älskade. Men men ……… jag har gjort om receptet som jag länka till i mitt tidigare inlägg här. Jag tog ett extra ägg, samt hällde i ca 1 dl Västerbottenos och en skvätt olivolja. Sedan strödde jag lite flingsalt över………… Åhhh ni måste bara testa detta livliga bröd! Grunden är samma och sedan kan man bra leka till det med olika goda smaker. Idag blev det ost. Men ni kan ju ta oliver, torkade tomater eller vad ni gillar.
Ni är några söta läsare som har skrivit och undrat lite över detta rec som är bus enkelt att baka (jag lovar). Så jag har tagit lite pics så ni kan se smeten. Så ni kan se konsistensen på smeten osv.
Rosmarinen & Flingsaltet stötte jag tillsammans här i, för att få mer smak på kryddan helt enkelt! ( det doftar ljuvligt när du gör det) Man kommer liksom i stämning när man känner dom goda dofterna i köket:)!

Smeten skall var rinnande. Äggen och osten får smeten till att stelna till en god kaka efter 20 min i ugnen.

Så här ser den ut när brödkakan är färdig. Guuuuuuuuudoligt god! Det är synd jag inte kan sända över lukten och en brödbit över via skärmen till er här, tänker jag nu:)!

Här vankade det frukost …………. Det känns på lukten i hela lyan.
Mammas lilla katt:)! 

Min älskade kanna från Pb home finns att klicka hem på Millamix.

Dagens frulle a la Lchf bröd.
Vet ni va vänner. Nu skall jag ta min lilla katt ”Dockan”, Sockret och min lilla nakenfis och slänga in sparkcyklar och cyklar i bilen och åka ner till hav. Jag är nämligen själv denna helg. Daddy är bortrest med jobbet så jag är ensam mamma not söker:)!
Ha en skön söndag vänner – det skall vi ha!
KRAM


7 thoughts on “VÄRLDENS GODASTE LCHF FRUKOSTBRÖD!!!!!!!!

 1. ryskadockor says:

  Det låter spännande med brödet! Jag äter också lchf sedan ca 1 år tillbaka… främst pga mår bra och slippa ont i magen av alla onödiga kollisar och stärkelse i maten… På min blogg lägger jag ofta ut olika recept med bilder på lågkohydratsmat… då kanske du kan blir inspirerad av mina recept! Jag lägger din blogg till mina favvobloggar så jag kan enklare fälja dig och se vad du laga för rolig lchf-mat! 🙂
  Ha en fin söndag! 🙂

 2. Room of karma says:

  Hej Fiffi!

  Jo, det fungerar bra tycker jag. Men det går i perionder ser jag. Det händer inget, inget och vips så tappar man ett halvkilo osv ……. och det plockar på när veckorna går. Med tanke på att man mår så bra av Lchf ♥ och man kan äta så mycket gott så lider man ju inte. Utan man mår bättre än någonsin + att man tappar i vikt i längden.
  Mitt tips är, håll ut!!! Vågen kommer vara snäll mot dig en dag!

  kram CC

 3. Eva Palm says:

  Hej,
  Hittade just din blogg när jag sökte LCHF-frukostbröd. Det ser verkligen jättegott ut. Var hittat jag det grunrecept du utgick från? Kram EP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *