Varberg till Valborg

Varberg till Valborg

Varberg till Valborg

Jag känner mig så lättad och pigg efter den där kortisonspruta  jag tog mot pollen. Det är verkligen skillnad! Jag var så trött för några veckor sedan så jag visste inte hur jag skulle kunna hålla mig vaken en hel dag på jobbet. Nu är jag pigg och glad som jag alltid brukar vara! Det är jobbigt när man lider av pollenbesvär. Gräset är dock mitt värsta så jag kommer att ta en spruta till om några veckor. 😉

Vad ska ni göra under Valborgshelgen vänner? Vår familj åker till Varberg med husvagnen. Det är första helgen vi åker ut med husvagnen i år, super roligt! Valborg är en stor utgångsdag och de är fullt med valborgsfester runt om i Varberg. De flesta är lediga på valborg och de brukar råda festlig stämning på stan. Valborg kallas ofta för nybörjarnasafton men för de som har varit med ett tag är det inget nytt. För oss som är en familj så är det lugnt. Vi ska grilla och umgås med lite vänner men lite champagne och festligheter kommer det att bli.

Sköt om er vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *