Välkommen lillördag och idag bjuder jag på ett glas vitt vin från Alsace

Välkommen lillördag och idag bjuder jag på ett glas vitt vin från Alsace

Välkommen lillördag och idag bjuder jag på ett glas vitt vin från Alsace

Välkommen lillördag och idag bjuder jag på ett glas vitt vin från Alsace

 

Välkommen Lillördag

Idag blir det mingel med riktigt gott vitt vin från Alsace från vår resa i sommar. Lite tjejmingel är alltid uppiggande så här mitt i veckan 😉 Jag har tänkt att bjuda på lite enkel tapas, det är skönt att inte alltid stå fast i köket i kastruller och ugnsformar. Det är lite skönt att bara skiva upp goda korvar och ostar med oliv och marmelad samt bröd.

Kvällen går efter Kaj Pollak citatet:  Är det lätt så är det rätt 🙂

Ha en fin kväll vänner!

Puss & kram<3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *