Vad jag har saknat min familj

Vad jag har saknat min familj

 

Vad jag har saknat min familj

Det är spännande att få chansen att plugga igen.

.

.

Godmorgon

Idag är jag uppe långt före min familj. Jag har fått lite för tidiga morgonrutiner efter mina veckor uppe i Värmland/Närke. Jag har stigit upp 05,30 varje vardagsmorgon och denna veckan har jag gjort mitt arbetsplatsbesök på Folktandvården i vår lilla småstad och även denna veckan har jag gått upp tidigt.

Nu sitter jag uppe med en kopp god Nespresso och skriver i hop en inlämningsuppgift till skolan som ska vara sex sidor lång om denna veckan som varit på Folktandvården.

Herre vilka veckor jag har haft den senaste tiden, fullt ös medvetslös. Jag har knappt varit hemma alls. Vår hund Lotta som är mammas lilla älsklingshund känner sig orolig över förändringen som händer här hemma. Jag har under alla åren som barnen varit små varit den som sköter morgon rutinerna, lagar frukosten, packar skolväskorna, och går ut med hunden på  morgonpromenad. Men så har det inte varit de senaste tiden här hemma.

Jag har just bokat bord på familjens favorit restaurering i morgon. För i morgon ska vi ha en riktig familjedag där vi bara ska mysa och rå om varandra. Jag känner att det är spännande att studera och det var just detta jag ville. Men jag har verkligen saknat att bara få hänga med min familj. Och det ska vi göra  denna helgen!

Nu ska jag förbereda en riktig mysig hotellfrukost med extra allt av vad familjen tycker om, champagne till mig och min man blir det också. Vissa helger är bättre än andra.:)

Ha en fin lördag vänner!

Kram/Carola

 

One thought on “Vad jag har saknat min familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *