VAD HÄNDER HEMMA HOS OSS IDAG

Åhhh, vad händer här idag då?!

 

 

 

ll

l

Hello bloggisar!

Här har vi varit uppe med tuppen, eller ja vid nio tiden gick vi upp och det är tidigt för vår morgontrötta familj:)! Vi som älskar långa lat frukostar i myskläder. Men vi har allt haft en lång och mysig frukost med söta reporten Jenny Schagerlind som besökte oss denna lördagsmorgon.

Sessornas älskade lekrum. Här letar morgonens första solsrålar in genom fönsterna. Vilken härlig dag vi har här i småstaden idag!

 

l

 

k

 Lägger in en liten förmiddagshälsning till er, och en snabb uppdatering om läget i småstaden. Vill också passa på och tacka för idag till den super duktiga fotografen Patrik Skoglöw & super söta reporten Jenny Schagerlind. Vilket härligt team ni är ♥ Skulle kunna ha er här på frukost varje morgon, hihihi!

l

Nu är jag på väg ner till Göteborg och Hem & Villa mässan. Där jag och min goáste vän Stockholman grotta oss i en massa nya ider om inredning mm.

Ha en fin dag i solen vänner!

KRAM

8 thoughts on “VAD HÄNDER HEMMA HOS OSS IDAG

 1. Miss Tess - tävla om 500 kr says:

  Meeen så spännande! Vart ska ert fina barnrum visas tro…

  Ha en härlig dag på mässan, så kul med mässor ju.

  Kram

 2. Anonym says:

  Bara så fräscht och snyggt har dina tjejer det i sitt rum.Lycka till med tidningen.Ååå vad skoj med mässbesök…..Ha det bäst fina du .Kram Rita ♥

 3. Supersöta reportern says:

  Inte bara sessornas rum utan i stort sett hela lägenhet visas i Alingsås Tidnings månadsbilaga Hus & rum nu på fredag 14 september. Inte missa!
  Tack själv C för god frukost och supertrevlig intervju (;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *