Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

Vackra sommarstaden Varberg

 

Varberg är ett av Sveriges mest populära besöksmål. Varje år reser hundratusentals människor hit, lockade av havet, naturen, historien och alla evenemang. Jag ska villigt erkänna att Varberg har bara varit en festa stad i mina ögon, eftersom det är det ända jag har gjort som ung här.

Nu har jag upplevt mer än nattklubben Societén här i Varberg. 😉  Jag har aldirg varit här med barn tidigare häller vilket var super mysigt. Vi besökte så klart den berömda fästningen i varberg och promenerade längst havet och åt glass inne i stan. Varberg är verkligen en riktigt fin stad! Klart värt att besöka som vuxen med familj också. 🙂

Puss & kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *