Tonårsrummet idag

Tonårsrummet idag

 

Tonårsrummet idag

.

Tonårsrummet idag

.

Här ligger vår älskade lilla kinesiska nakenhund och solar sig om dagarna, då vår stora dotter har sitt rum i söderläge. Hon gillar att ligga på denna får fäll från Gotland.

Tonårsrummet idag

.

Tonårsrummet idag

.

Tonårsrummet idag.

,

Tonårsrummet idag

.

.

Toodeloo!

Då var det dagas för att ta tag i den nya veckan. Helgen som gick fick jag mycket gjort och jag känner mig riktigt nöjd faktiskt. Vi har även försökt att börja fixa i vår stora dotters rum då mormor och morfar har köpt en riktigt stor vit tv som skall upp på väggen här i rummet. Innan vi bestämmer var den skall sitta så får vi bestämma hur möblerna skall stå först. Det är lite svårare att inreda ett tonårsrum än ett barnrum där allt är gulligt. I denna åldern vill dem ha teknik prylar, smink och kläder. Jag har flyttat in mitt skåp från Jysk där hon kan ställa sitt smink framöver tänker jag. Det där får hon pilla med själv:).

.

Önskar er alla en riktigt bra start på veckan, så ses vi snart igen!

Kram/Carola

4 thoughts on “Tonårsrummet idag

 1. Annika says:

  Så fint hon har det på sitt rum. Jag ska köpa ett sminkbord till min tonårsdotter när hon fyller år och det där var ju fint. Har sett ett liknande på Ikea. Men alltid kul att se hur andra har det.Ha en fin dag. Kram Annika

 2. Susanna says:

  Wow, vad supersnyggt! Stilrent men ändå mysigt! Vilken fin iPhone laddare, var finns den, måste jag få fråga! Letar efter snygga vardagsprylar!

 3. Saga says:

  Hej!
  Gu vilken fin färg det var på väggarna! Har du nån färgkod till den? (råkade skriva fel e-post på den andra kommentaren)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *