TODAY I LOVE

Tjing!
Hoppas ni mår bra raringar!?

Nu är det bra härligt väder för att vara i november:) Ingen snö och ingen kyla, perfekt! Jag är inte någon fantast av vinter. Allt mellan 7-12 grader varmt som nu, är en dröm vinter för mig:)!
Här skall jag strax ta och natta mina små sessor. Ville bara hoppa in här och visa er den optimala julklappen. Tänk att få denna ur snygga kudde i en klapp under granen en tidig julaftonsmorgon, skulle göra mig överlycklig! Sitter just nu och klickar hem lite julklappar till sessorna bla. Har hittat en super söt kappa, som Sockret kommer bli såååå glad över.

Den finns att klicka hem på söta nätbutiken Stil Inredning & Design.
Nu – till sagoboken

 

See you later girls!
KRAM
Psst! Har varit och hämtat ut ett fint julpaket på posten idag. Pics kommer senare.

14 thoughts on “TODAY I LOVE

 1. Åsa says:

  Du har god smak vännen! Den kudden skulle passa fint hemma hos mig också.
  Blir nyfiken på vad du har klickat hem i kväll.
  Kram

 2. Mitas home says:

  Ojoj… Ännu en fin shoppingsida du rekommenderar! 🙂 det börjar bli dyrt att följa din blogg! Hihi… Tack för all inspiration! Ha en fin kväll! Väntar med spänning på vad det är i ditt paket! Kram Mita

 3. Anonymous says:

  Jag kan inte hitta det inlägget där du skrev om en glasvas från Pb home. Vad var det för butik? Skulle vilja köpa den till min mamma i julklapp.

  kram Nettan

 4. Room of karma says:

  Hej ”Anonym” Nettan!

  Den fina vasen kommer från netbutiken Millamix.se. Du finner en direktlänk till vänster om min blogg. Klicka på Millamix.se länken så kommer du direkt till netbutiken. Lycka till:)! Det finns mycket snyggt i den butiken!

  kram ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *