Tisdagstema: En kär pryl

 Tisdagstemat på Inspirations fabriken är En kär pryl. Det är svårt att ta ut en enda pryl. Men jag är tok kär i denna stora Industrilampa som är både sliten och Vintage på riktigt!Jag fann denna lampa hos bloggerskan Ingrid på butiken Atmosphere på Rosengatan i Göteborg. Allt var en ren slump att jag blev ägaren till denna/ dessa lampor. Det var nämligen så att jag var i trakterna av en helt annan anledning än att shoppa lampor. Jag visste inte att det fanns en skön butik på Rosengatan som hette Atmosphere vid den tiden. Jag hade lovat en kvinna som låg i startgroparna för att starta sitt företag i en lokal i närheten. Jag kom en sen kväll i november för att hjälpa  henne med råd till renoveringen och inredningen till hennes företag bla…..  Och där jag parkerade bilen den kvällen så var det nämligen så att det var mitt framför

 Atmospheres skyltfönster och där hängde dom = MINA LAMPOR. Ibland ramlar man bara på saker. Och man vet då när man ser dom.  Att det är dom sakerna som man länge har letat efter.  Fast man inte har vetat om det för än nu.

Den ena Industrilampan hänger över bordet i vårt kök. Och den andra lampan kan ni ana i sovrummet i rummet intill. Och jag är totalt förälskade i dessa slitna gamla lampor. Det blir en  spännande kontrast till allt vårt moderna och annars strama stil i vårt hem.


 

Igår så var jag ute och power workade med min vän J. Och hon liksom ni läsare vet ju hur galet förtjust jag är i te! Så igår fick jag en underbart god tea påse av J som doftade ljuvligt och smakade ännu ljuvligare! Det är rött te, och smaken är mycket bärig/fruktig. Tet kommer från butiken Zebeda Chocolate i Göteborg. Det är världens lilla gulligaste butik som erbjuder det godaste chokladen samt tea:t du kan tänka dig. Tack söta J för det goda Teat jag fick igår.

Tjingeling!
Idag är det riktigt ruggit kallt ute! Så det var tur att jag tog en lång sväng igår. För idag är jag inte jätte sugen på power work i detta vädret som bjuds. Sitter hellre inne i värmen och dricker god rött te!
Jag längtar till solen och värmen nu. Eftersom vi har stora och många planer för våran lilla ”Maräng”. Igår kunde jag inte somna eftersom jag låg och tänkte på allt kul jag vill göra i landen. Golvet inne i stugan vill jag ha bränder som skall vara målade  i svart/vitt rutit osv……..
Jag har just suttit och google runt på en massa koloni/sommar stugor osv……. Och där av har jag  fått om nu är möjligt fler idéer om vad jag vill gör på Marängen.

 

Nu skall jag ta och slänga in en maskin vit tvätt.
För sedan måste jag rusa igen.
Och jag önskar er som vanligt en totalt
 underbar dag!
PUSS &KRAM

3 thoughts on “Tisdagstema: En kär pryl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *