till oss torrisar

till oss torrisar

 

 

.

.

Hej!

Är ni torra i både hud, hår och läppar så här års?

Då har jag tipsen för er. För ca tre veckor sedan så var jag beroende utav läppbalsam. Jag tog min äldsta dotters olika färgglada läppbalsam i olika goda smaker. Det hela ledde till att ju mer jag använde läppsylet ju torrare blev jag. Det hela slutat med att mina läppar blev såriga, skorpiga och nariga. Jag såg ut som jag hade fått någon oönskad sjukdom. Då jag pratade om detta på jobbet så blev jag tipsad utav min arbetskollega C att gå till hälsokostbutiken och köpa mig denna läppsalva ovan. Den är varken beroendeframkallande och är totalt ofarlig. Det tog inte mer än några dagar och jag var helt återställd. Nu använder jag bara detta sirater ovan. Jag har också läst efteråt att det är deras bästsäljare.

Sedan så var det det här med supertorra ben. Ben som mer eller mindre ser ut som ormskinn på vinterhalvåret. Då finns det bara en ända kräm som hjälper och det är denna krämen ovan Decubal som har 70% fett halt. Den är ljuvlig kan jag lova er! Min man som har psoriasis använder också denna krämen. Denna krämen finner ni på apoteket.

Jag duschar numera i shower oil från apoteket. Vilket också hjälper till att hålla huden mjuk och len. Den torkar inte ut som tvål kan göra.

Och till sist så har vi håret så här års. Ni är många som har kommenterat mitt glansiga hår. Och jag har mycket att tacka till denna produkten från Matrix Exquisite oil. Det är en produkt som jag stryker i håret när det är halvtorrt. Det gör håret både glansigare och lenare. Denna produkten använder jag året om.

.

Det var lite tips från mig i dag.

Kram /Carola

tillvisitkort2

3 thoughts on “till oss torrisar

  1. Maria says:

    Ja men usch visst är man en torris så här års! Decubal finns även i vårt badrumsskåp. Bi-oliv har jag haft, fast fotcremen. Och min mamma hade en bivax-salva som var toppen mot självsprickor , typ vid tumnageln, hu vad jag ogillar! Ska nog ta och införskaffa den där bi-oliv till läpparna faktiskt. Brukar inte vara tok-torr om läpparna men nu när jag är sjuk… gaah… Är den torr i konsistensen förresten? Jag har en ekologisk produkt för läpparna som jag tycker är för torr och lite ”småkornig” typ. Är inte helt förtjust i det.
    Tack för fina tips! Om du har supertorra händer är mitt tips till dig Body shops Hemp hand creme. För extremt torra händer… Jätteskön 🙂
    Kram/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *