Takterassen på Pigalle

Göteborg bjuder på många bra restauranger, uteserveringar med mysiga takterassen. En oas mitt i pulsen. Vi kallar det familjens restaurang ? då vi ofta hamnar här när vi ska mysa tillsammans.

Igår hade vi en riktigt mysig mor & dotter dag i Göteborg med shopping, god mat och dryck. Det är nämligen så att denna sommaren åker hon bort på ett sommarläger och är borta i en månad. Så lite nya kläder inhandlades och vi pratade och myste lite extra då denna veckan som gått har varit extra intensiv med hennes klasskompisar och vänner som hon i torsdags gick ur grundskolan med. Hon med vänner har haft ett behov av att vara tillsammans eftersom dom nu efter 9 år går skilda vägar. Och de ville verkligen suga ur varje minut med varandra. Dom är så himla söta dessa tjejer.

Men i morgon väntar det nya äventyr och hon åker bort på egna äventyr. Hon börjar bli stor och det är bara för mig att vänja mig ?

Idag blir det extra familjemys med hela familjen samlad. Vi ska packa kläder, prata, skratta, äta god mat och jag ska njuta av att familjen är tillsammans!

Ha en fin lördag alla vänner där ute!

Kramar

One thought on “Takterassen på Pigalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *