SVART FÖR ALLA FLICKORNA HÄR

CC:s önskelista hösten 2012. Ja, jag vet allt är svart på listan, hihi. Men jag gillar verkligen svart just nu. Kanske gör du det också?

….

….

Hello Girls!

Mår ni bra där ute?!

Jag måste bara börja med att tacka er alla som kommenterade igår dagens inlägg om dagis/skolor. Tack för att ni delar med er av era erfarenheter. Ibland är det bara så skönt att känna att man inte är själv med dessa frågor. Har förstått att det finns en del fröknar som läser RofK. Det är intressant att läsa era kommentarer och framför allt från er mammor med era erfarenheter från era dagis/skolår. Det var speciellt en kommentar som jag blev riktigt rörd av! Jag tror du vet vem du är?!. Kram till dig.

Nu är det höst och nu har jag helt gått bananas på svart till garderoben. Men så är det väll varje höst skulle jag tro. Men i år så är det mer svart än någonsin för min del. Och idag har jag faktiskt till och med skickat Daddy till Nk för att köpa en av dessa gobitar ovan:)!

Och svart är det också för mina små sessor i höst, Sockret & Dockan. Kolla in dessa cool skorna, jackan och klänningen med glitterkrage från märket Little Marc Jacobs. Så himla snygga kläder. Kjolen är från How to Kiss a Frog. Och den svarta stiliga klänningen till vänster kommer från Lilly. Allt finner ni i den fina barnklädesbutiken Oii. 

Åhh kolla in denna klänningen från Brand. Ett måste till min lilla Docka. (den finner ni också på barnklädesbutiken Oii).

 

..

Nu skall jag ta och göra lite kvällsmat till mina små hungriga små sessor, Tända lite levande ljus och göra lite rätt feelings för säsongspremiären av Revenge. Missa inte ikväll kl 21.00! 

 …

..

 Önskar er alla en fin kväll!

 

KRAM

 

14 thoughts on “SVART FÖR ALLA FLICKORNA HÄR

  1. dianasdrömmar says:

    Japp, en svart höst blir det, har investerat i en hel del svart :)..ang ditt inlägg nedan protestera, protestera och protestera.Liknande hände på vår förskola förra året då jag valde att vara med på försklan just en to fm när det var planering på fm endast en pedagog ute med barnen och det hände massor av saker både ute på gården och även när vi gick in.Jag var rasande kan jag lova och tog det här vidare så nu ligger planeringen på en tid när barngruppen inte är lika stor! Ett tips är att vara med just en sån dag och se hur det funkar. stor kram och hoppas att det gick bra igår Diana

  2. Lifessilverlining says:

    Svart har det blivit även för mig denna höst! Jag skrev också i inlägget innan men glömde att säga att jag bytte dagis en gång av just det skälet att jag upplevde att man inte klarade att ta hand om den stora gruppen med så lite personal som de hade då. Men mina var så små då bara 2 år så då tyckte jag det var väldigt viktigt. Hoppas det löser sig vännen! Stor kram Nilla

  3. Lena Jarlö says:

    Hej Carola! Tack så mycket för din fina blogg som inspirerar så mycket både gällande mat, matlagning, kläder och inredning. Din mix av allt gör din blogg till en av mina favoriter!!! Men nu måste jag fråga…. Den svarta blusen, tunikan på bild nr 6, var kommer den ifrån ?? Webshop ? Önskar dig och din fina familj en fin hösthelg. ! Kram, Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *