Sponsrad video Santa Maria

123

 

086

 

.

.

Sköna Söndag

.

Här har ni en riktigt mätt och slapp bloggerska idag. Vi har bara hängt i solen och ätit och druckit gått hela familjen. När barnen får välja mat så blir det nästan alltid tacos. Det är familjens absoluta favorit mat, det finna alltid något för alla. Vi varierar mellan nötfärs, kyckling eller fisk. Vilket vi än använder så har vi alltid tacos krydda från Santa Maria. Men det som alltid är standard på vår tacosbricka är den goda såsen  chipotle också från Santa Maria, som betyder rökt chilipeppar. Den är magiskt god och gör hela buffen om ni frågar mig! Den är super stark så man behöver ha crème fresh till som lättar upp smaken, sedan pressar jag alltid lime över hela tacosen.

.

.

114

 

085

 

.

Tacos kan se ut på olika sett. Men så här ser vår taco bricka ut idag. Något annat tips som jag har till er tacos är att koka gröna linser till. Det är super gott!

 

 

Nu skall vi köra lite söndag deluxe med sötsaker och häng framför en film hela familjen. Vi är nämligen lite slitna efter att vi kom hem sent igår natt efter en mycket trevlig 40 års fest. Det känns idag:)

.

Kram/Carola

 Sponsrat inlägg

2 thoughts on “Sponsrad video Santa Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *