SoulTrain på Café Opera

Förra fredagen den 24/1 slog Café Opera upp dörrarna för Soultrain AW i rejält uppfräschade lokaler.

Café Opera SoulTrain AW börjar tidigt kl 17,00 med bubbel och några av signaturrätterna för Café Operas AW. Om ni frågar mig så är råbiffen en klar favorit.

Det var gnistrande dansshower, färgsprakande dansgolv och musiken du älskar. Vi dansade hela kvällen, dansgolvet var fylld av glada människor.

Nu sitter jag här och bloggar med en stor längtan tillbaka till Café Opera och SoulTrain, såpass mycket att jag nyss skrev till Ullis min vän och hon ringde tillbaks till mig. Vi spikar en ny tjejweekend i Stockholm i vår. Och få går vi hit igen och dricker Cava, äter råbiff och släpper loss på dansgolvet igen. För detta var alltså så jäkla kul. Den musikstilen, det glittret. Inget slår Café Opera SoulTrail AW – vi ses igen??

Ha en FAB-fredag vänner!

Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *