SORG!

Detta kort kommer från Klädesholmen förra sommaren. Jag tyckte att den var lika vacker som min mor-mor var  här på jorden.

Sorgens dag!

Idag gick min mor-mor och barnens gammelmormor bort. Hon blev 86 år och var en mycket fin och god människa. Hon var mycket älskad av oss alla. Och hon lämnade ett stort stort tomrum efter sig i dag. Min mamma har vakat över henne dom sista dagarna. Hon har varit sjuk dom sista veckorna. Men nu har hon varit med henne sedan i måndags. Och idag tog allt slut. Det känns jätte jobbigt men hon var ju ändå 86 år gammal, så det var naturligt. Men även för att det är naturligt så känns det jobbigt! Du kommer alltid att finnas i våra ♥ mor-mor , gammelmormor & mamma!
KRAM
CC

18 thoughts on “SORG!

 1. Anonymous says:

  Jag beklagar sorgen!Jag läste tidigare att du har varit trött den sista tiden. Och jag antar att det är ditt sorgarbete som gör dig trött. Har själv haft en morfar som gick bort i julas och jag känner igen mig i dig när du beskriver att du är trött. Det är jobbigt att mista någon man älskar!

  Varma kramar Gittan

 2. Yummy Mummy says:

  Sender varme tanker til deg og din familie. Å miste noen man er så glad i er alltid vondt og vanskelig, men så fantastisk at hun fikk bli så gammel og fikk mulighet til å møte å bli kjent med dine barn – det er en rikedom midt i sorgen. Varm klem.

 3. Vardagslyx says:

  Varma tankar till dig och familjen.

  Min mormor var 98 år gammal när hon dog, men det gjorde det inte lättare – hon var den mest betydelsefulla personen i mitt liv, både när jag var barn och som vuxen. Förstår att det känns jobbigt för er just nu.

  Kram Pernilla

 4. Anonymous says:

  Hej Carola, ville bara beklaga så mycket, vad tråkigt att hon gått bort, jag har ju hunnit och träffa henne några gånger genom åren och kommer ihåg henne som en liten söt mormor. Tänker på dig och de nära. Många kramar Malin

 5. Room of karma says:

  Tack alla fina läsare för era varma ord här inne! Det värmer!

  Och tack Mallan för dina ord. Ja, du har ju vuxit upp med mig och känner ju hela min släkt och familj så som jag också känner din. ”Du är ju nästan som en syster”.

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *