SKATTEGÅRDENS LANTOST

.

Vi tog en liten tripp till Skattegårdens Lantost! Skattegårdens Lantost ligger i byn magra 4 km öster om Sollebrunn längs väg 42 om ni är i krokarna så tycker jag att detta är värt ett besök!

 

.

..

 Tjingeling Söndag!

.

En efter en hoppar de upp på det långa bordet inne i ladugården. Några är snabbare än de övriga, tränger dig före. Andra väntar beskedligt på sin tur. Visst är dom härliga dessa små getterna?!. Vi besökte denna fina gård med sina fem hektar är Skattegården ingen stor gård där den ligger idylliskt mitt i den lilla smala dalgången, omgiven av tät skog. Här har gården sin lilla butik som är fullt av läckerheter av bla getostar med svartmögel, vitmögel och brie ost. Ägg från gårdens höns och mycket annat gott. Jag kan varm rekomendera den svartmögel getosten den var gudomlig! ( om man nu gillar getost vill säga, hihi)

.

Idag är jag lite matt efter gårdagens roligheter vilket jag också tror att vår 40 åring är som faktiskt sitter på en kurs/utbildning just nu. Vårt kalas/fest med tjocka släkten var super trevlig och alla gillade och uppskattade lammgrytan mycket, till och med tonåringarna i sällskapet vilket jag var lite orolig för att dom inte gillade lamm. Men jo då det gjorde dom med stor aptit vilket glädje mig stort! Med mycket mat/dricka och skratt så var det en hellyckad kväll Härligt när det blir en sådan fullträff!

.

Ha en fin söndag vänner så ses vi lite senare idag!.

.

.

KRAM

.

Psst! På Spotify idag spelar vi den gamla uppoppade låten här! Gud vad duktig Agnes va när hon gjorde denna låten. Tankarna går då till min gamla 40 åring här hemma när jag hör denna idag, hihihi

One thought on “SKATTEGÅRDENS LANTOST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *