Room of karma möter Njutbara ting på Sture hof

Här på Sture Hof sent i eftermiddags mötte söta bloggerskan Johanna upp oss. Det var så
jätte, jätte kul att träffa denna söta bloggerskan live! Tack söta du för en super trevlig middag
 med dig idag!  (Och jag vet att vi kommer att träffas igen.)

Här skålar bloggerskorna glatt….
Idag var vi inne på Pub huset och handlade lite. Jag har länge velat åka till Pubhuset och kolla in Room
bla Och det var klart värt sitt besök. Jag återkommer med pics på vad jag köpt senare i veckan.

Frukt och grönt på Hötorget.


Godkväll alla fina!
ÅÅÅÅ herre vad Stockholm är stort! Jag hinner inte med allt jag/vi vill göra här!
Och bloggandet från denna resa, hur går det? No no. Det tar för lång tid! Så jag kommer att ha ett blogg uppehåll tills jag kommer hem till småstaden igen. Jag kommer att uppdatera på mångdag igen. Och då kan ni fatta att jag har foton att visa er här på bloggen. Men nu är det locket på ett tag. Och jag skall bara njuta av Stockholm, familjen och ledigheten. Hoppas ni förstår. Det är semester nu!
Jag måste bara berätta lite om detta möte med Johanna från bloggen Njutabra ting idag. Det var
 första gången jag träffade henne i det verkliga livet. Vi har ju bloggat och kommenterat varandra på våra bloggar i snart ett halv år. Och idag var det första gången vi sågs utanför blogg världen. Ibland så träffar man människor som man gillar från första stund. Och ibland så träffar man människor som man inte tål från första gång. Vad beror det på? Men denna Johanna kändes det som jag har kännt henne hela livet. Hon var verkligen en människa som jag tog till mig och gillade från första stund. Även sessorna och Daddy gillade henne, hihihi.
Nu skall jag ta och krypa ner under täcket. För jag har insett att jag behöver vara uppe tidigt för att hinna med Stockholm. Det finns för mycket att uppleva, hihihi. Dessutom så är jag redan full av inspiration så jag bubblar……. Ni kommer att få se här på bloggen på måndag.
Ha det bäst tills vi ses igen!
KRAM
CC

10 thoughts on “Room of karma möter Njutbara ting på Sture hof

 1. Johanna Stålros says:

  Åhh sötis! Det var verkligen supermysigt, känner exakt samma för dig. Men du bilderna hade du kunnat hoppa över- hua….Klart vi ska ses igen;) Hälsa fina familjen. Kram J

 2. Michaela says:

  Vad kul med blogg träff, kul att träffa personen in real life 🙂 Ser ut som ni haft jätte skoj.

  Jag frågade dig för jätte länge sen vad du använder för typsnitt i bloggen, tänkte att du kanske glömt att svara, därför frågar jag igen.
  Ha det gott Kram

 3. Room of karma says:

  Hej Michaela! Visst är det super kul med en blogg träff i irl! Vi hade det jätte mysigt!

  Jag har typsnitt namnet på datorn hemma. Kan inte det i huvudet. Men jag återkommer om det när jag kommer hem! Skicka ett mail till mig om den frågan. Så kan jag svara dig den vägen! Då glömmer jag det inte, jag lovar:).

  kram CC

  Kram CC

 4. Tant Johanna says:

  Hej!
  Så roligt att du hittade till mig, tack för kommentaren. Visst är Artilleriet en helt underbar butik. Vilka fina bilder du hade tagit, förstår att din dekoratör/inredare sida vaknade efter det besöket 🙂
  Ha det fortsatt fint uppe i huvudstaden!
  Kram tanten

 5. Anonymous says:

  Vad kul, jag brukar läsa Johannas blogg och gillar den jättemycket, den gör mig glad! Kul att hitta hit också. /Lisa

 6. mammaxtre says:

  Vad trevligt (kanske också lite läskigt) att träffa en bloggvän. Vilka fina bilder. Blir lite full i skratt då jag alltid tar bilder när jag är på Hötorget 🙂

  ha dte fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *