Igår åt vi en riktigt god söndagsmiddag hemma hos oss. Ungsbakad lax, kokt potatis, haricot verts med världens godaste och lättlagade citronkräm.
Recept på citronkrämen
2 dl creame frech
2 dl färskost
1 färsk citron (både fin riven skal och citronsaften)
Vispa ihop creame frechen med färskosten med en elvisp under 1 minut.
Riv citronskal på ett fint rivjärn. Se till att bara riva det gula skalet då den vita är besk. Dela och pressa ut all saft ur citronen.
Rör ihop krämen med citronskalet och saften. Salta efter tycke och smak.
Serveras kall till laxen. En perfekt mat att bjuda på då den är kall och man kan laga citronkrämen flera timmar innan gästerna kommer?
Tips på god Prosecco Astoria Nr 76463 pris 120kr. Den bjuder på en fruktig smak av kiwi, päron och citrus. Den känns ungdomlig med en viss sötma.
Önskar er alla en bra start på en ny vecka ❤️
Carola
Ser jätte gott ut! Vad fin skål med jordnötter! Vart kommer den ifrån?
Kram och trevlig helg!