RÄKMACKA DELUXE

.

Bästa och godaste frullen idag

.

.

.

.

Godmorgon från frukostbordet!

.

Idag startar vi dagen med en stooooooor räkmacka deluxe och mys med hela familjen ♥  Vi är familjen som kan sitta i timmar vid frukostbordet, hihihi. Och idag blir det en sådan morgon igen!

Ville bara hoppa in och önska er alla söta läsare en riktigt härlig söndag vänner!

.

Vi ses lite senare!

.

KRAM

.

 

10 thoughts on “RÄKMACKA DELUXE

 1. Petra says:

  Det kallar jag macka. Undrar också var du har köpt din Pia Wallen filt? Tacksam för recept på semlorna också.

  Kram

  • Carola says:

   Hej! Filten har jag köpt på Lisebergs julmarknad uppe i Designtornet ♥ Men googla ( det är bomull).
   Recept kommer. Jag lovar att lägga ut den i morgon!

   kram CC

 2. Miss Tess says:

  Nom nom! Den där såg ju mycket bättre ut än Gbg’s stolthet till räkmacka på Gothia t.o.m. 😉

  Du, jag undrar lite över erat barnrum. Visst hade/har ni en våningssäng? Funderar på en till min S men är lite nojjig över fallrisk och hur madrasserna är för ryggen (hon väger ju inte så mycket ännu men hur länge funkar sådana madrasser tro…). Vore supertacksam för ett litet utlåtande, hihi.

  Kram

  • carola says:

   Hej Tess ♥

   Vi har en jätte stabil och snygg vångingssäng tycker jag efter att ha letat typ i 6 mån. Då jag tycket att många var rangliga mm.
   Våran säng heter Kids4bed och är finsk design.

   Vi har haft vångingssäng sedan Dockan var liten. Och den stora var ca 4 år när hon fick sova uppe i vångingssängen. Men då köpte vi den låga varianten och Dockan låg i spjälsäng under som sedan blev en madrass på golvet med en ram runt som Daddy byggde så det skulle se snyggt ut. För jag vågade inte köpa den höga varianten då vår stora dotter bara var 4-5 år. När hon var ca 6 år så byggde vi om sängen till den högre varianten. Och det funkade jätte bra! Om du googlar på Bed4Kids så ser du att du kan bygga om sängen efter dina behov efter ålder mm.Vilket jag gillade eftersom förutsättningarna och behoven ändras med åren. Just nu så har vår lilla flyttat in i ett mini rum och har tagit med sig sängen och har ett skrivbord under sin säng. Du ser det på en utav mina inlägg på barnrum ♥ Det är en tillfällig läsning då vi ev kommer att flytta inom en ganska snar framtid! Och då skall Dockan få ett större rum ♥

   Men nackdelarna med just våningssäng kände jag då någon av barnen är sjuka och ligger där uppte. Man kan inte gå och känna så enkelt på dom eller titta in hos dom utan att man får klättra upp vilket inte alltid är så smidigt mitt på natten osv:) Och när dom har vänner hemma som absolut vill upp och leka i sängen för det är så spännande med just våningssäng så är man ju livrädd för att någon skall ramal ner. Jag har typ suttit och vaktat dom i bland:) Den lägre varianten är helt ok! Där var jag aldrig rätt men med den högre som vi har idag känns så där om jag skall vara ärlig i just rädsla för att falla om du förstår vad jag menar. Men sedan så är jag en ganska överbeskyddande mamma!!!!!!

   Kontentan av det hela. Bästa våningssäng är absolut Bed4Kids med dess kvalite, utbud och fleibilitet!
   Men dock så tycke jag nog att det är lite knöligt med våningssäng i vissa avsende men mycket bra i andra! Perfekt för att spara plats på golvet!

   Hoppas det hjälpte dig något!!!!

   kram CC

 3. Mille says:

  Hej,
  Vad trevligt att jag hittade hit 🙂

  Räkmacka är vår favorit på fredagar, lyxigt, enkelt och gott!
  Vad är det rosa på räkmackan?
  Trodde det var färgad ingefära först men …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *