Progressiva glasögon från Michael Kors

Progressiva glasögon från Michael Kors

.

Då är det dags att börja med progressiva glasögon, dvs ett glas med olika synfält där övergången mellan fälten sker steglöst. De sitter på näsan hela tiden och du behöver inte längre ta av och på glasögonen eller leta efter var du lagt dina läsglasögon. Jag har inte några större synfel och har aldrig haft men med åldern så behöver man lite hjälp helt enkelt, +1 när jag läser. Nu när jag är student så har jag uppmärksammat att jag ser lite suddigt och får huvudvärk efter att ha suttit i timmar och läst.

Men ingen sorg för att jag behöver läsglasögon det är ju bara till att leta upp några snygga. Här har jag lånat hem ett par snygga från Michael Kors men jag kan inte bestämma färgen. Tycker att de bruna är snyggast men gillar inte den blå/silvriga skalmarna. Gillar guld men då måste jag välja svart och det kan kännas lite hårt tycker jag men ändå klassiskt och lätt matchat till kläderna.

Vilka tycker ni är snyggast vänner?

PUSS <3

One thought on “Progressiva glasögon från Michael Kors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *