PIRR I MAGEN

.

Min tokiga lilla skruttis ”Dockan” i sin nya ansiktsmask. 

.

.

.

.

.

.

.

..

 Hej Alla Sköna Bönor!

.

Mår ni bra?

Här är det lite pirrigt i magen på min lilla Docka denna morgon. Hon skall nämligen hälsa på sin skola där hon skall börja till hösten. Tänk att min lilla älskade Docka har blivit så stor. Jag tycker tiden går alldeles för fort nu. Det var inte länge sedan jag låg där på BB och födde denna lilla skrutt. Men en sak som känns tryggt till hösten är att hon har sin duktiga storasyster som alltid tar hand om sin lilla syster yster i alla väder. Hon har tålamod till 1000! För en lilla syster yster kan vara krävande ibland, hihihi.

.

.

.

.

Mitt duktiga stora Socker med tålamod till 1000% när det kommer till småbarn.

.

.

.

.

.

Nu skall vi åka till skolan jag och liten för att hälsa på hennes nya lärare och träffa hennes gamla kompisar från dagistiden förra året som är ett år äldre, och lita andra barn från andra skolor – så spännande!!

.

.

.

KRAM

.

.

One thought on “PIRR I MAGEN

  1. Anonym says:

    Håller tummar och tår att det går bra på erat besök idag.Ha en fin start på nya veckan vackra du Kramar Rita ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *