PEACE LOVE WISH DREAM

Tjingeling!
Ge mig mer jul ………. Då var det dags för att öppna den andra Day Home lådan:)! Nu börjar jag komma i lite julfeeling! På Spotify spelar vi den här julåten medans jag står i köket och fixar kvällsmat till mina hungriga små sessorNu är det bara 4 veckor kvar till julafton. Tänk vad tiden går fort!

Dessa 6 st julgranskulor kall jag hänga i granen.

Kan man få nog av PEACE?:)!
Yeah, vad skönt det är att stå och fixa mat medans kylen är välfylld. Jag har just kommit hem från en storhandling på Ica Maxi. Notan gick på 2320:- Hur är det möjligt????? Men då köpte jag riktigt mycket mat. Men nu har vi bunkrat så jag kan bjuda hit hela småstadens invånare på middag i morgon om jag skulle få lust, hihihi! Men nu blir det Ostsmörgåsar som skall doppas i varm oboj, sessornas favorit kvällsmat:)!
Önskar er en amazing kväll!
KRAM

9 thoughts on “PEACE LOVE WISH DREAM

 1. Snor och Glamour says:

  Åhhh lovely! Både kulorna och dina bilder! Är också sugen på nya julkulor, men jag försöker minska ner på mitt shoppande lite….

  Puss & Kram Fina!

  Frida

 2. mammaxtre says:

  Vilka fina julgranskulor, de skulle passa hemma hos mig.

  Julmusik allaredan 🙂

  Ica Maxi blir dte en tur till ikväll. Bästa affären att storhandla i, tycker jag.

  Happy friday önskar jag dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *