Påskerbjudande

Påskerbjudande

 

Påskerbjudande

.

.

.

Godmorgon långfredagen

.

Just nu sitter jag och bloggar från paddan i passagerarplatsen. Husvagnen är påkopplad, barnen sitter i baksätet och sjunger. På spotify spelar vi min favorit låt ”Four Five Seconds”. Nu börjar husvagnssäsongen. Nu kommer det bli åka av skall ni veta. Jag älskar luffar livet. Jag har båtluffat, tågluffan, bilat runt i USA och nu är mitt nya husvagnslivet. Ena dagen här och andra dagen där. Vi kommer vara överallt. Och nu får Skåne se upp. För här kommer vi ……….

.

Jag satt här i bilen och funderade på om jag skulle svänga förbi butiken Myztyle när jag ändå är i krokarna. Och såg då att dom har ett mycket bra påskerbjudande 30% rabatt som man inte får missa. Kolla in den klänningen ovan. Det står Carola på den, hihi.

.

Vi hörs!

Kram/Carola

tii.majl - kopia

 

 

4 thoughts on “Påskerbjudande

 1. Kristin/Onlyfemale says:

  Såååå snygg!
  Jag klickade hem ett par skor men det blir tyvärr retur på dem, alldeles för trånga:( synd när det blev ert väldigt vra pris tackvare rabatten…

  Glad påsk på dig!

  Kram

 2. P says:

  Ska ni till Hörby så rekommenderar jag er att besöka Iris och Pelle som ligger på industriområdet. Där hittar du många fina märkeskläder. Under tiden kan din man kolla på bilar som ligget i anslutning till butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *