Paprika in water av Thomas Jeansson

Paprika in water av Thomas Jeansson

Nytt på väggen i vårt kök. En fotokonst från Paprika in water av Thomas Jeansson. Den passar fint i vårt svart/vita hem. Kanske hade det varit mer spännande med en tavla med färg hemma hos oss. Men jag håller mig till mitt svart/vita hem som jag vet att jag trivs i. Denna tavlan görs i 60 ex och jag har numrerade exet 12. Det är roligt med tavlor som inte alla andra har känner jag.

.

Paprika in water av Thomas Jeansson

 

Paprika in water av Thomas Jeansson

 

Paprika in water av Thomas Jeansson

 

Ost är alltid gott. Här äter vi en riktigt gammal mögelost, mums! OMG, så mycket god mat det blir den här tiden på året. Jag hade tänkt att hålla igen lite nu efter julhelgerna. Men det funkade si så där alltså. Det är ju så mörkt och kallt ute. Inne har vi levande ljus, värme och bra filmer. Då blir det lätt att man lagar ihop godsaker som man sitter och smaska på. Ostbricka blev gårdagens mellis.

.

 

Paprika in water av Thomas Jeansson

 

.

Paprika in water av Thomas Jeansson

 

 Här ser ni den nya tavlan lite närmare. Den får göra sällskap av vår svarta klocka från Howard Miller. Daddy blir alltid så glad när jag köper nya saker hem. För en sak in i hemmet betyder nästan alltid att det blir en rockard av minst två andra saker och där till så blir det spackling och målning på väggarna.

.

Paprika in water av Thomas Jeansson

T.

.

Önskar er alla en jätte fin dag!

KRAM

tillvisitkort2

3 thoughts on “Paprika in water av Thomas Jeansson

  1. Anonym says:

    Hej, tack för att du visar bilder på ert vackra hem! Härlig inspo.!
    Jag skulle vilja veta var den snygga klockan kommer ifrån?
    Hälsningar Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *