PÅ VÄG TILL UPPSALA

Här står jag på Schenker i Göteborg och lastar mina fina IndustrilamporbBak på lastbil som skall föra dom till sitt nya hem i Uppsala.  (obs! Jag är inte gravid, det är bara jackan som åkte upp och bullsa till sig över magen på bilden,hihi. Bara så ni vet!)

Tjing!
Åhhh min förkylning vill tydligen aldrig ge sig?! Idag spränger det i huvudet och jag snörvlar för fullt, Grrrr! Men jag är på benen i allafall:)!
Jag är en person som kan få känslor för saker. Gör ni också det? Det finns ju minnen i alla saker. Eller så är det stunden i livet som man befann sig i då när man köpte just den saken osv. Jag minns när jag köpte dessa lamporna strax före jul förra året. Och jag ramla över dessa lampor av en ren slump. Jag var på väg till en helt annan plats till ett helt annat möte när jag helt plötsligt ramla på dessa i en butik i Göteborg. En butik som jag inte annars skulle besöka eftersom dom inte säljer saker i min stil (annars). ja ja, minnen finns ju kvar ändå?!
Hahahah dom är rätt stora dessa skönheter! Kvinnan som har köpt dom berättade att dom skall hänga i en rå fabrikslokal (där dom hör hemma, tycker jag). Hon lovade mig att sända pics på dom när dom hänger uppe:! Jag gillar verkligen dessa lampor, men jag tycker inte att dom kommer till sin rätt i vårt hem. Vi har ju bara 240m i tak. Så nu är det bara till att leta nya lampor hem till oss – roligt!.
Hejdå mina kära Industrilampor (på riktigt). Gillade att dom inte var någon billig ny produktion utan dom var Industrilampor på riktigt. Men jag skall erkänna att när jag stod där på Schenkers parkering och lastade in mina lampor så fundera jag på ”vad har jag gjort” Dom är ju rååå coola! Men sedan så sansa jag mig, hihihi!
Vi har lite planer för vårt hem som ni nog förstår. Det skall göras om en hel del i både stil och annat. Ni kommer att få se framöver …… Detta var första steget.
Nu bankar det i hela mitt huvud, Grrrr. Jag får nog ta och lägga bena högt och lyssna på lite skön musik!
Vi ses i morgon!
KRAM

5 thoughts on “PÅ VÄG TILL UPPSALA

 1. Anonymous says:

  Som du säger så kommer lamporna göra sig bättre i en annan miljö. Bor ni i lägenhet? Nyfiken på dina kommande projekt med att göra om…

 2. Magdalena Martin says:

  Oj, Jag hoppas att du packade dem bättre än så innan lastbilen åkte?? Annars lär de inte vara lika fina när de kommer fram 🙁 Men man kan ju ha tur..Urfina lampor btw, jag var intresserad 🙂

 3. Room of karma says:

  Klart jag packade dom bättre än så här!! Här satte jag bara upp dom på flaketför att ta en pics på dom, innan dom for iväg:).Dom kom hela och fina fram kan jag meddela:)! Ja, du gick miste om något mycket fint. Den nya ägaren skulle sända några bilder lovade dom på lamporna när dom hänger uppe i den stora lokalen där dom bor nu.

  Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *