På väg ner till Göteborg

På väg ner till Göteborg

.

.

 

.

Godmorgon alla sköna bönor!

.

En bloggerska som är påväg ner till Göteborg idag för att fylla på sitt kaffe förråd, (koffeinfritt kaffe) från Nespresso. Jag dricker även vanligt kaffe lite då och då men inte dagligen, jag är lite känslig förstår ni haha. Men jag brukar köpa deras limited edition. Och just nu har de släppt två som jag är lite extra nyfiken på, speciellt Umutima wa lake kivu rwanda, ni som dricker detta kaffe kanske redan har testat den? är den god?

Sedan skall jag träffa ägarna utav huset som jag har haft som ett sidoprojekt under några veckor. Nu är vi helt klara! Skall bli kul att se resultat och de skall få se mina sista ideer. Sedan skall jag träffa en go vän på stan och fika.

.

 Ni glömmer väl inte att det är alla hjärtans dag idag? Överraska någon ni tycker om med blommor och choklad.

.

Vi ses lite senare idag!

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *