Nya tavlor med motiv av starka kvinnor

Jag älskar starka och självsäkra kvinnor som vågar sticka ut. Jag vill omges av starka kvinnor som ger mig energi både i verkligheten och i tavlor här hemma.

Här om dagen klickade jag hem en massa härliga energitavlor från Poster Store på just starka kvinnor till vårt hem som skall ge oss energi. Jag gillar när det sticker ut och skapar en känsla hos betraktaren.  Känslan är upp till var och en men power och färgstarkt ska det vara! En tavla är inte bara en tavla utan en upplevelser, en tankeställare och en konst.

Vad du än har för stil så kan du hitta ett stort utbud på vackra poster till ditt hem hos Poster Store.

Dom har även många inspirerande naturposters som ger en annan känsla att fly verkligheten eller bara en känsla att leva sig in. Passa på att klicka hem era nya känslor till ert hem, det piffar upp så mycket med en ny tavla på väggen. Och just nu kan jag erbjuda er 30%.

 

Med Koden ”roomofkarma30”
Giltigt t.o.m 2019-07-22 kl 00,00 
Ger 30% rabatt på alla posters. 
(Ej ramar och ej selection)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *