Ny snygg dataväska som passar min nya Plugglook

Ny snygg dataväska som passar min nya Plugglook

 

Ny snygg dataväska som passar min nya Plugglook

 

Ny snygg dataväska som passar min nya Plugglook

 

Ny snygg dataväska som passar min nya Plugglook

 

Tjingeling vänner

Startade dagen med en lyxig ute frukost på en utav småstadens bästa frukostställe och därefter startade jag ingång dagen med skolarbete och ett skype-möte med mina kurskamrater. Det är en viss frihet med att studera som vuxen på distans man bestämmer över sin egna tid vilket jag gillar!

För att kunna vara en fullständig flexibel student som enkelt kan ta med sig sin laptop till landet eller ett café för att kunna plugga på distans så behöver jag en dataväska.  Så jag har faktiskt köpt mig en nya snygg mörkbruna data väska i äkta koskinn (100% äkta oxläder av högsta kvalitet.)  på Trendhim om jag nu kommer att få ha den ifred? Min man  betraktade den som sin (vilket jag kanske kan förstå) så vi får väl se vem utav oss som kommer att bära den mest?. Tanken va den skulle vara till han men nu har jag ändrat mig!  Men visst är den riktigt snygg. Den passar mig perfekt till min nya Plugglook tycker jag!!

.

Nu skall jag tillbringa dagen med att plugga om kariologi!

Kram/Carola

2 thoughts on “Ny snygg dataväska som passar min nya Plugglook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *