sommarlovets första frukost

7 veckors långt sommar lov med mina underbara sessor startade med en lång och härlig frukost. Med egenodlade smulltorn på toppen av filen & 1 timmars boggande, som ledde till att jag själv startade denna blogg. Så nu är alltså denna livsstilsblogg igång!
Vi ses!

One thought on “sommarlovets första frukost

  1. Mitas home says:

    Hihi… Backade tillbaks bandet och läser dina första inlägg! Vilken tur att du började blogga! Du skriver och fotar så fint! <3 Vi kan väl räkna det här som din första kommentar.. Hihi.. Jag vet inte hur länge till jag bloggar, jag känner inte att jag hinner riktigt.. 🙁 men jag kommer aldrig sluta läsa din blogg i alla fall! Tack för all fin energi du ger mig fina du! Kramar M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *