Nu har vi flyttat ut

Nu har vi flyttat ut

 

Nu har vi flyttat ut

 

Nu har vi flyttat ut

 

Nu har vi flyttat ut

.

.

.

 

Hej bloggisar

.

Igår morse flyttade vi ut ur vår lägenhet för nu går det inte att bo kvar här alls då de skall lägga hela övre plan där hall, badrum och kök ligger. Det är på denna delen av lägenheten som golvet är mest ojämnt och här blir det svårast att göra om golvet då hela köket med vitvaror redan är inmonterat. Nog för att golvläggaren/golvläggarna är mycket smidig så kan vi inte gå på golven när de har flytspackel på denna delen av vårt hem. Denna delen är en knutpunkt till alla sovrum, så här går vi hela tiden samt så skall kyl/frys och diskmaskin monteras bort från köket. .

Så vart har vi tagit vägen då? Jo vi har ställt upp vår husvagn hos våra goa vänner Jocke & Eva i andra delen av stan. De bor i ett hus med en jätte stor trädgård så det går ingen nöd på oss hahaha. Vi har fyllt husvagnen med goda viner och mat så det kan bli många mysiga kvällar tillsammans med våra vänner och barn. Vi brukar ju campa i hop med denna familjen men kanske inte så här mitt i vardagen när vi jobbar och går i skolan allihopa, men det skall nog funka det med. J&E var så goa när vi ringde och bad om att få en ställplats med el i deras trädgård, de tyckte bara att det skulle blir jätte mysigt och roligt att vi kommer upp och gästar dem i deras trädgård och huset blir det ju till vis del också för den delen. Det värmer i hjärtat när man har sådan här goa vänner!

Kanske bloggar jag från våra vänners fina hem i dagarna. De har nämligen bytt ut deras ytterdörr till en helt fantastisk vacker glasdörr, bilder på deras entré kommer här på bloggen så fort jag hinner!

.

Nu måste jag rusa.

Önskar er alla en toppen fin dag!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *