Nu är pianokursen igång igen

Nu är pianokursen igång igen

Nu är pianokursen igång igen

Jag älskar att sitta (mer ligga) här i soffan och lyssna på när min lilla dotter spelar klassisk piano. Det är så skönt att bara ligga här och blunda och känna solens strålar värma genom fönstret. Vårt vardagsrum ligger i ett söder läge så här blir  det riktigt varmt och skönt om dagarna om man inte drar för. Förra veckan startade piano kursen igen, och det längtade både jag och min dotter till 😉 Det är så himla vackert med piano tycker jag!

Vilken lat dag vi har haft idag. Vi har bara haft filmmaraton, ätit rester från gårdagens middag och bara hängt med varandra och bara varit. Ibland behöver man sådana dagar för att orka med.

Men nu börjar snart Salt Ön på SVT, så nu får vi nog samlas i soffan igen hela familjen 😉

Vi ses i morgon!

kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *