Nespresso Boutique

Nespresso Boutique

 

Nespresso Boutique

 

Hej svejs

Här om dagen var jag och min goa vän ”Lalla” på Nespresso Boutique på Kungsportsavenyen 31-35, i en nyrenoverad fastighet, signerad Wallenstam och Wingårdhs arkitekter. Efter stängning blev vi medlemmar välkomna till en mingelkväll, där vi fick provsmaka den den nya kaffesorten Perú Secreto Limited Edition, lanseras om några veckor. Kaffet hade en underton utav choklad och en viss sötma. Den var verkligen riktigt god!  Under kvällen fick vi testa olika sorts kaffe, kaffedrinkar med tilltugg. Jag var inte medlem innan denna kvällen utan blev medbjuden utav min vän ”Lalla” som har varit medlem under en längre tid. Jag dricker knappt kaffe i vanliga fall. Men jag hittade allt några favoriter som jag blev förälskad Under kvällens gång. Så efter någon timme och några kaffekoppar senare så gick jag där i från med en ny kaffemaskin under armen och flera olika sorts kaffesorter i påsen.

 

Nespresso Boutique

 

 En riktigt smarrig godisbutik för vuxna!

.

Nespresso Boutique

.

 Min absoluta favorit smak är Volluto. Så här beskriver Nespresso denna smak. SÖT OCH LÄTT: Volluto är en kaffe blandning av lätt rostade Arabicabönor från Sydamerika. Bjuder på söta, kexliknande toner som förhöjs av en aning syrlighet och fruktighet.

ba37fc89e6e6ec93_800x800ar

Ett paket av Perú Secreto Limited Edition fick så klart följa med mig hem under kvällen.

.

Nespresso Boutique

 

 Här blandas det goda kaffedrinkar. Kaffedrinken består utav: Ingefärasirap i botten,  en portion kaffe (valfri smak), Lite skummad mjölk med pappar på toppen.

 

Nespresso Boutique

 

Nespresso Boutique

 

 Två varv på pepparkvarnen så är den klar till att serveras. Låter konstigt men den var magiskt god! Jag skall göra den i helgen:). Mer detaljerad recept kommer.

 

Nespresso Boutique

 

 

Ha en fin dag!

Kram/Carola

tillvisitkort2

3 thoughts on “Nespresso Boutique

  1. Kristin/Onlyfemale says:

    Härliga bilder, med tanke på att min man jobbar med kaffe är kaffe en stor del av vårt liv;) men jag har inte testat de där nyheterna, de måste jag spana in. Sitter i skrivande stund med en ljummen latte och det är verkligen så gott!
    Trevlig torsdag.

    Kramar!

  2. Laila Söderblom says:

    Tack vännen, för en alldeles fantastisk fin kväll som alltid i ditt sällskap. Du tar så grymt snygga bilder och på vilket sätt du presenterar Nespresso. Jag är sjukt imponerad. Tröttnar du på tannläkaryrket så kan du göra reklam för Nespresso. De skulle bli stolta. Dina bilder är bättre än deras orginal. I allafall – vilken trevlig kväll med spännande smaker. Du slutar aldrig överraska. Från 0 till 100 direkt. Förutom en liten söt Voluto i soffan hemma hos mig. När du bestämde dig för kaffe då valde du det bästa såklart. Finsmakare som du är. Ser fram emot många trevliga kaffestunder med dig. Stor kram och njut dagarna i Skåne .,,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *