MOTIVET VARIERAR

Hello You!
Och idag så är det tisdag då? Känns konstigt, det  känns mer som en måndag. Just för tillfället så är jag hemma på en lunch. Det är en vardagslyx för mig att ha så nära till och från mitt jobb som jag har. Det tar ca 2 minuter till jobbet. Det är så skönt att få den timmen för sig själv här hemma. Ibland så lägger
jag in en maskintvätt, eller så förbereder jag köttet i marinad inför kvälls- grillningen osv…. Den timmen är guld värd för mig varje dag!
 
Men just nu så har jag tänkt att ta mig en härlig långpromenad med vår lilla nakenhund. Som står nedanför mig och längtar ut till parken.
 
Vi ses lite senare!
KRAM

3 thoughts on “MOTIVET VARIERAR

  1. ANNIXEN. says:

    Fina bilder! Wow vilken lyx med 2 minuter till jobbet! Jag har 1 minut till Drottningatan i Sthlm och det är farligt för plånboken på luncherna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *