MORSDAG I NÄÄSFABRIKER

Lite pics från min morsdag ♥
Godkväll Alla Fina Mammor!
Har ni haft en fin morsdag?
Här i småstaden har vi haft det fantastiskt hela dagen. Jag har blivit firad på min absolut favorit restaurang i Nääs Fabriker med hela min kära familj – Vad mer kan man önska?!  

Här bokstavligen dricker jag sparrissoppa ur skålen, hihihi! ( ingen bodsskick alls på denna mamma här) Medans jag drack och titta mig omkring för att ingen skulle se mig så dök Canon upp mitt framför näsan på mig! Men det bjuder jag på idag ♥

På bryggan nedanför restaurangen ser ni ett vattenkrig som urarta helt. Daddy är på väg att slänga vårt älskade Socker i vattnet och Dockan håller på att killa mig (åhh, jag som är så kittlig). Denna plats är nog mitt absolut favorit platts just nu ♥ Efter att  man har ätit gott, lekt på bryggan, gått en fin promenad så avslutas denna underbara dag med lite mamma shopping inne på hela familjens favorit klädbutik Nääs Bomullsfabriken. Jag hittade en ur snygg svart långklänning från Dagmar – Den var helt fantastisk i kvalitén som självklart fick följa med oss hem!

Jag måste bara berätta något super kul som hände mig idag. När jag stod där mitt i butiken och tittar på deras fina långklänningar från Dagmar vid kassan. Så kommer det en super söt läsare av RofK fram till mig och tackade mig för det jag skriver (min blogg alltså). Jag har aldrig träffat henne tidigare i vår småstad. Hon berättade att hon gillade min blogg, och att hon läser den varje dag. Men att hon aldrig har kommenterat innan. Hon kommer verkligen att läsara min blogg framöver också. Åhh, vad rörd och glad jag blev. Att få träffa en läsare av RofK IRL känns ju helt fantastiskt! Ibland så är det nästan svårt att tänka sig att det är verkliga människor som läser min blogg. Man tänker att det är en helt annan värld på något konstigt vis?! Men tack för att du kom fram till mig och berättade att du är en läsare – Helt underbart att få se er som läser här. Ibland undrar man ju vem är läsarna, vilken ålder har dom osv. Men att du klev fram till mig helt öppen och rar, det  gjorde min dag ännu härligare ♥ Tack fina du!
Nu skall jag ta och avsluta denna härliga dag med en god bokeller det är en bok i sommar – repris ♥
Vi ses i morgon!
KRAM

Psst! Här ser ni mer bilder från tidigare besök av Nääs fabriker med oss!

12 thoughts on “MORSDAG I NÄÄSFABRIKER

 1. Emma - Från min sida sett says:

  Vilken underbart mysig morsdag! Jag längtar så tills jag får se vår bebis, är iallafall nästan en mamma:) Hoppas att du har haft en fin helg!

  Kram Emma

 2. Anonymous says:

  Här har du en till som läser din blogg varje dag från din stad!
  Så fina bilder på dig och dina barn! Syns att ni har haft en underbar morsdag.

  Kram Veronika

 3. Jeanette says:

  Vilken härlig dag. Vad är det för snygg tröja du har på dig?
  Vill gärna se mer av den. Ha en fin vecka.

  kram

 4. Magda- mamma till Noah says:

  Åh vad roligt att du blev glad över att jag kom fram. Och tack för att du var så trevlig!

  Kunde bara inte med att lämna butiken utan att ge lite feedback på din fina blogg. Tycker du har en jättefin inredningsstil. Tack återigen för all inspiration du ger!!

  Kram Magda från Göteborg

  Ps. Vilka söta döttrar ni har! Ds.

 5. LIFE by TESS says:

  Så himla mysigt ni ser ut att ha haft det. Det där stället ser ut att vara värt ett besök.

  KRAM

 6. Room of karma says:

  Men hej Magda- mamma till Noah!

  Åhh, vad det var kul att träffa dig igår ♥ Och kul att du börja kommetera här nu:)! Det gör mig glad. I forsättningen när jag ser Magda- mamma till Noah, så vet jag vem du är, super kul!

  Jag önskar dig en fin kväll!

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *